Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) сказав про те, що йому було б цікаво вийти в ринг проти чемпіона світу в напівлегкій вазі Майкі Гарсії.

"Це було б цікаво. Був би хороший бій, мені хотілося б провести такий поєдинок. Але давайте поговоримо про це вже після 8 квітня", – розповів Василь Ломаченко в інтерв'ю ES News.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок Василь Ломаченко проведе 8 квітня проти Джейсона Соси. Бій відбудеться на арені MGM National Harbour в Вашингтоні, США. Вечір боксу транслюватиме телеканал НВО. Всі квитки вже продано.

В андеркарті цього поєдинку свої бої також проведуть чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик і напівважковаговик Олександр Гвоздик.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко готовий поспарингувати з Макгрегором.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще