19 січня на арені MGM Grand в Лас-Вегасі (США) відбудеться бій між чемпіоном світу за версією WBA в напівсередній вазі Менні Пакьяо (60-7-2, 39 КО) і американським боксером Едріеном Бронером (33-3-1, 24 КО).

Едріен Броунер і Менні Пак'яо вже прибули до Лас-Вегаса. В MGM Grand відбулася урочиста церемонія зустрічі всіх учасників вечора боксу Premier Boxing Champions.

Менні Пак'яо
Менні Пак'яо

Менні Пак'яо
Менні Пак'яо

Едріен Бронер
Едріен Бронер

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Менні Пак'яо
Менні Пак'яо

Едріен Бронер
Едріен Бронер

Менні Пак'яо
Менні Пак'яо

Раніше Пак'яо та 29-річний Бронер провели спільну прес-конференцію, де відбулася їхня перша зустріч обличчям до обличчя.
Дивіться відео битви поглядів Пак'яо та Бронера:

Пак'яо розповів, що думає про свого суперника.
"Бронер - класний боксер. Швидкий. Особливо в балачках. Він дуже кумедний хлопець. Думаю, після завершення кар'єри в боксі він міг би зробити відмінну кар'єру в кіно. З нього вийде класний комік.
Ні, мене не турбують його жарти. Самі бачите, не можу втриматися від сміху, коли дивлюся в обличчя", - заявив Пак'яо.

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо може завершити кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пак'яо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пак'яо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.