Краса нашої зовнішності залежить не тільки від правильного харчування. Ми повинні ретельно стежити за тим, якими засобами користуємося для збереження здорового та красивого обличчя. Зів'яла шкіра одна з проблем, яка хвилює кожну жінку з віком.

Насичення організму вітамінами і корисними елементами це одне з головних чинників, які сприяють уповільненню старіння шкіри обличчя. Якщо вже процес старіння шкіри запущений, без пластичної операції неможливо відновити колишню красу. Але наука не стоїть на місці і існують засоби, які ефективно допомагають боротися з віковими старінням.

Читайте також: У Неаполі встановлять статую Марадони

Намагайтеся захищати шкіру від впливу навколишнього середовища, відмовтеся від шкідливих звичок і користуйтеся натуральною косметикою, а найкраще готувати засоби по догляду самої, в домашніх умовах. Регулярно зволожуйте свою шкіру, захищайте її від сонячних променів.
Відновлюйте колаген та еластин вашої шкіри. У цьому допоможуть антиоксиданти (вітаміни С, Е) і відновлюють / стимулюючі регенерацію клітин, інгредієнти (кераміди, пептиди, ретинол).

Не лінуйтеся доглядати за шкірою обличчя в денний і вечірній час. Особливо хочеться відзначити, що коли ми не змиваємо перед сном денний макіяж це сприяє швидкому старінню шкіри.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Догляд за шкірою повинен бути різний. Залежно від сезону, зовнішні фактори по-різному впливають на структуру шкіри.

Велика помилка в тому, що ми занадто довірливі рекламі. Дорогі брендові кошти не завжди працюють так, як нам про них розповідають.
Важливо знайти свій кошт, яке буде працювати для збереження молодої шкіри обличчя.
Найактивнішим борцем з шкірою, що в'яне є антиоксидант. Обов'язково перевірте містять ваші кошти по догляду ця речовина. Антиоксидант допомагає захищати шкіру від впливу зовнішнього середовища. Купуйте засоби по догляду, які містять вітаміни: А, С, Е, бета-каротен, глутатіон, селен, екстракт зеленого чаю, екстракт сої, винограду, граната.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ви проводите досить довгий час сидячи перед комп'ютером, це може викликати зміни в ДНК. Саме такий процес може привести до раннього старіння шкіри.