Окупанти вирішили відсвяткувати "кримський референдум", після якого Росія анексувала півострів, і влаштували концерт за участю "зелених чоловічків".

Про це повідомляють російські ЗМІ. Неподалік від сцени розмістилися двоє озброєних автоматами російських спецназівців у військовій формі. Їхні обличчя приховували маски. Крім того, в залі були присутні "депутати парламенту Криму".

На сцені в цей час співала маленька дівчинка. Її одягнули в російський національний костюм.

Російські окупаційні війська охрестили "зеленими чоловічками" під час анексії Криму. Військовослужбовці РФ приховували свою присутність і не носили розпізнавальних знаків. Але їх можна було легко розрізнити за характерною військовою формою, яка спеціально розроблялася в Росії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в анексованому Криму вирішили з розмахом відзначити річницю "референдуму", після якого Росія окупувала півострів. Як завжди так зване свято, пройшло в дусі радянських часів - з ходою і транспарантами.