Ми любимо моду, ми ті, хто стежить за всіма новинками в індустрії моди. Жінки - еталон краси і вишуканого смаку. Кожен сезон входять в моду нові аксесуари, взуття, одяг. Іноді голова обертом від таких цікавих і модних речей.

Для кожного властиво підбирати стиль, який буде відповідати ритму життя, роду діяльності, смакам. Є категорії чоловіків, які переживають за свій зовнішній вигляд більше, ніж жінки. Бути стильним значить бути в центрі уваги, а як правило ми любимо, щоб нам дарували компліменти і хвалили про вишуканий смак.

Читайте також: У Києві закохана пара впала з мосту

Особливо яскравими виглядають ті люди, які самі створюють свій стиль. Придивляючись до тонкощів новинок в моді, можна створити образ з нових трендів і тих, які вже віджили своє.

На вулицях, особливо в великих містах, переважає колорит особистих трендів.
Розглянемо головні критерії, при якому ми створюємо вуличний стиль. Як правило вуличний стиль і характерний тим, що образ не вимагає певних правил, але все ж варто дотримуватися кількох пунктів, щоб не відходити від вуличного способу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

1. Не варто надягати все наймодніші речі відразу. Поєднуйте одну модну річ і по можливості з дорогими речами з вашого гардеробу.
2. Аксесуарів та прикрас не повинно бути занадто багато. Навіть сірі відтінки речей можна доповнити аксесуарами або яскравою взуттям і ви вже в центрі уваги.
3. Вуличний стиль включає в себе так само і зачіску. Іноземні дівчата завжди дотримуються того, щоб не тільки одяг, але і зачіска відповідала створеного образу. Вуличний стиль характерний своєю безглуздою недбалістю, тому маленький безлад на голові підкреслить ваш вуличний образ.

4. Якщо ваш одяг містить тільки нейтральні тони, щоб створити вуличний стиль, необхідно до образу додати яскраву деталь. Це може бути хустку або ремінь яскравих відтінків.
5. Поєднувати непоєднуване - головний критерій вуличного стилю. І не переживайте про те, що про вас подумають інші.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що кафи - вид сережок, які прийнято носити вище області мочки вуха. Кафи залишаються в тренді, як і в минулих сезонах. Найкраще їх поєднувати з наближеними квітами з основною сережкою.