Український воротар Андрій Лунін сам прийняв рішення залишитися в Леганесі до кінця поточного сезону, повідомляє Marca.

За інформацією популярного видання, Реал все-таки планував дострокове повернення українця у зв'язку з продажем третього воротаря "вершкових" Кіко Касильї в англійський Лідс.

Але 19-річний українець задоволений своїм становищем у Леганесі і вважає, що цей клуб допомагає йому адаптуватися до Ла Ліги і рости.

Керівництво Леганеса також знаходиться в захваті від роботи українського голкіпера і його інтеграції в команду. Відомо також, що "пепінерос" планують орендувати Луніна на наступний сезон.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В поточному сезоні уродженець Харківщини зіграв за Леганес тільки по 2 матчі в чемпіонаті та Кубку Іспанії.

10-а поразка Реала в сезоні

У повторному матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії Леганес на своєму полі виграв у мадридського Реала з рахунком 1:0. "Вершкові" хоч і поступилися пройшли до чвертьфіналу Копа дель Рей завдяки тому, що перемогли на "Сантьяго Бернабеу" з рахунком 3:0.

У грі з Леганесом "вершкові" зазнали 10-ї поразки в поточному сезоні і таке сталося вперше за шість років.

До цього Реал у сезоні-2012/13 програв 11 матчів у всіх турнірах.

Після 19 турів королівський клуб займає в турнірній таблиці Ла Ліги 4-е місце, відстаючи від лідируючої Барселони на 10 очок.

Як раніше писав Знай.ua, мадридський "Реал" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії переміг "Леганес" з рахунком 3:0.

"Реал" – "Леганес" 3:0

Голи: Рамос, 44 (з пенальті), Васкес, 68, Вінісіус, 77

Попередження: Начо, Вальверде – Гумбау

Зазначимо, що український голкіпер Андрій Лунін, який грає за "Реал", не виступав у цьому матчі і поєиднку-відповіді через орендну домовленість.

Повторний матч 1/8 фіналу між "Леганесом" і "Реалом" відбудеться 16 січня.

Нагадаємо, Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", назвав умову, за якої готовий повернутися в мадридський "Реал", пише Mundo Deportivo.

Жозе Моуріньо
Жозе Моуріньо

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моуріньо за розірвання контракту.