Для учасників проходження зовнішнього незалежного оцінювання створили спеціальний мобільний додаток, який отримав назву "Моє ЗНО."

Про це повідомляє УНН.

Додаток має необхідні дані та полегшить процедуру проходження ЗНО, також поповнюватиметься інформацією про старт тестування, а також учасники зможуть стежити за всіма новинами про процедуру.

" Створення мобільного застосування дасть можливість перевірити інформацію, коли і як буде відбуватися тестування. Завантажується інформація щодо отриманих результатів та оперативне інформування щодо регламенту і процесу проходження обраних іспитів", - розповів автор проекту Сергій Васько.

Розробники повідомляють, що додаток вже доступний для апаратів, що працюють на базі Android. Наразі триває процес розробки аналогу і для користувачів IOS.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", незабаром з'явиться нова версія операційної системи iOS 11, яка позбавить користувачів багатьох звичних їм додатків. Нова ОС відмовляється від підтримки 32-бітних програм.