Легендарний дизайнер Келвін Кляйн вже п'ятнадцять років "офіційно один". Після скандального роману з порноактором Ніком Грубером, який свого часу бурхливо обговорювали таблоїди, Кляйн ні з ким не зустрічався.

Однак, з недавніх пір відомого дизайнера неодноразово помічали у супроводі моделі Кевіна Бейкера, який молодший від Кляйна на 45 років, повідомляє jetsetter.ua.

Кляйн і Бейкер ніяк не коментують свої стосунки, але їх недавній спільний відпочинок на Сент-Барт підтверджує чутки про їхній роман.
Як стверджують інсайдери, Кевін спочатку був музою Кляйна, але платонічні почуття переросли в роман.

Про самого Бейкера інформації в ЗМІ та соціальних мережах майже немає, як і нема спільних фотографій з дизайнером в його Instagram-акаунті, в якому модель викладає переважно знімки своєї собаки.

Як повідомляв сайт Знай.ua, зірка "бондіани" Деніел Крейг виявився геєм.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще