Український боксер Олександр Усик пояснив, чому наважився поїхати на поєдинок в Москву.

Його активно критикують після боксерського поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) з Муратом Гассіевим. Тоді поєдинок пройшов в столиці РФ Москві. Спортсмен втомився терпіти звинувачення, передає politeka.net.

Усик пояснив мотиви свого рішення, мовляв, він просто годує свою сім'ю.

"Я ж годую свою сім'ю і тих, хто потребує, чи не ви ж мене годуєте. Я вас люблю, поважаю, але я не буду думати так, як ви. Це перше. А друге - я і не повинен думати так, як ви. Якщо вам подобається білий колір, а мені - зелений, то це ні в якому разі не робить нас ворогами, а просто людьми з різними смаками", - сказав Усик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За його словами, він довго і серйозно готувався до бою з Гассіевим. Після розмов, що не слід їхати в Росію, за словами боксера, його підтримали в намірі відправитися в Москву і провести поєдинок.

"Багато людей говорили, мовляв, я погано роблю, що їду. Але людей, які підтримували, було більше. Зібрати всі пояси воєдино і ще за це боксувати? Ви мені скажіть, будь ласка, коли це в останній раз було? Це взагалі божевільна подія всього світового боксу. І відмовлятися, тому що комусь не подобається, що я туди поїду», - додав боксер.

Тоді у фіналі WBSS Олександр Усик перміг Мурата Гассієва. Поєдинок тривав усі 12 раундів. Судді віддали перемогу українцеві.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Усик може провести наступний бій навесні в США.

Після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Також Знай.ua писав, що Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.