Російські спецслужби готують теракти по всій території РФ, в організації яких звинуватять Україну. Тому сьогодні в Росії та Криму розпочалась інформаційна кампанія проти українських терористів.

Про підготовку "українських" терактів в Росії розповів керівник благодійної організації "Фонд "Мир і Ко" Мирослав Гай.

"З боку Росії на адресу України пішли звинувачення нібито в підготовці терористичних актів. Це небезпечна риторика. Перед початком другої чеченської кампанії Росію потрясла серія вибухів в житлових будинках. Кремль тоді звинуватив Чечню в цих терактах, після чого почалася велика руйнівна війна, в якій загинула величезна кількість людей".

У зв'язку з цим, Мирослав Гай зазначив, що громадянам Росії, незалежно від того, як вони сприймають урядову пропаганду з федеральних каналів, варто бути уважними - частіше перевіряти підвали, автомобілі поруч, бути уважними в громадських місцях. Адже російські спецслужби неодноразово доводили, що терористичний акт - це улюблений засіб для підливання масла у вогонь перед черговою ескалацією бойових дій або якихось воєн на дипломатичному фронті.

На думку експерта, пильність повинні проявити і кримчани.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще