Мексиканський футбольний клуб Атлас не вигравав чемпіонат країни з 1951 року, але на нього звернув увагу знаменитий аргентинський форвард Ліонель Мессі.

Капітан Барселони підписався на акаунт Атласу в Instagram, і цим дуже обрадував скромний клуб, який тут же поспішив повідомити, що "Ліонель Мессі приєднався до клубу". Лише через деякий час ФК Атлас уточнив, що "приєднався" Мессі до команди лише в соцмережі.

Зв'язок між Атласом і Ліонелем Мессі є. Спортивним директором "лис" є Рафаель Маркес, який з Лео грав за "синьо-гранатових". Тренує "червоно-чорних" Анхель Гільєрмо Ойос, який керував Барселоною Б під час виступу там зоряного аргентинця.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Гол-красень від Мессі

31-річний аргентинський нападаючий Барселони Ліонель Мессі забив шедевральний гол на тренуванні "блаугрунас", чудовим ударом відправивши м'яч у дальній верхній кут воріт.

Мессі став найкращим футболістом 2018 року

Капітана каталонської Барселони Ліонеля Мессі визнаний кращим футболістом за підсумками 2018 року

Нападник "блаугрунас" і збірної Аргентини зайняв перше місце в рейтингу від авторитетного іспанського видання Marca.

Другим у почесному списку став півзахисник Реала і збірної Хорватії, володар "Золотого м'яча" Лука Модріч, а на третій позиції рейтингу розташувався форвард "Атлетіко" і збірної Франції Антуан Грізманн.

Також до десятки кращих футболістів за підсумками 2018 року потрапили Кіліан Мбаппе (ПСЖ, Франція), Мохамед Салах (Ліверпуль, Єгипет), Еден Азар (Челсі, Бельгія), Рафаель Варан (Реал, Франція), Харрі Кейн (Тоттенхем, Англія) і Кевін Де Брюйне (Манчестер Сіті, Бельгія).

Мессі - найкращий бомбардир 2018 року

Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром 2018 року в Європі. У складі Барселони і збірної Аргентини він забив у всіх турнірах 51 гол в 54 матчах. Раніше Лео ставав кращим бомбардиром в 2010 році (60 голів), 2012 (91) і 2016 (59).

Друге місце зайняв Кріштіану Роналду. За Реал, Челсі і збірну Португалії він відзначився 49 голами у 53 поєдинках.

Цікаво, що в число найкращих увійшов також представник "карликової" країни. Давід Тюрпель у складі Дюделанжа і збірної Люксембургу забив 40 м'ячів у 49 матчах.

Повністю список топових бомбардирів виглядає наступним чином:

1. Ліонель Мессі (Барселона, Аргентина) - 51 гол (54 матчі)

2. Кріштіану Роналду (Реал/Ювентус, Португалія) - 49 (53)

3. Роберт Левандовські (Баварія, Польща) - 46 (56)

4. Мохаммед Салах (Ліверпуль, Єгипет) - 44 (55)

5. Харрі Кейн (Тоттенхем, Англія) - 42 (63)

6. Давид Тюрпель (Дюделанж, Люксембург) - 40 (49)

7. Антуан Грізманн (Атлетіко, Франція) - 40 (71)

8. Луїс Суарес (Барселона, Уругвай) - 37 (60)

Як повідомляв портал Знай.ua, Жерар Піке придбав ФК Андорра.