Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях венесуелець Хорхе Лінарес несподівано програв технічним нокаутом 29-річному мексиканцю Пабло Сезару Кано.

Вже в першому раунді Лінарес тричі побував на настилі рингу і продовжував пропускати удари, поки рефері не зупинив поєдинок на заключній хвилині раунду.

Бій між Лінаресом і Кано мав статус відбіркового, і його переможець повинен стати обов'язковим претендентом на пояс WBO, що належить зараз Морісу Хукеру.

Хорхе Лінарес минулого року відправив у нокдаун Василя Ломаченка. Бій Ломаченко - Лінарес став кращим в 2018 році за версією WBA. Перед дуеллю з Кано 33-річний Лінарес заявив, що знає як перемогти Ломаченка і має намір провести реванш з українцем.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Повернення Володимира Кличка

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко веде переговори з платформою DAZN про своє повернення на ринг. Про це заявив журналіст The Ring Майк Коппінгера.

Згідно з відомостями Коппінгера, Кличко зацікавлений в контракті на три бої.

Перший поєдинок може відбутися з середнім за рівнем суперником в Німеччині, де пройшла велика частина кар'єри українського чемпіона.

Другим поєдинком може стати реванш з британо-ірландцем Тайсоном Ф'юрі. Кличко програв йому в 2015 році, а через рік двічі зривалися переговори про реванш.

Третім поєдинком може стати реванш з Ентоні Джошуа, якому українець поступився у 2017 році.

Джерело повідомляє, що Кличко веде переговори про своє повернення безпосередньо з акціонером DAZN Сером Леном Блаватніком, у якого українські корені.

Варто відзначити, що за умовами угоди Кличко може стати світовим послом DAZN. У даний момент їм є Кріштіану Роналду.

В рамках угоди DAZN внесе значний фінансовий внесок у діяльність ЮНЕСКО, на чому наполягає Володимир Кличко.

Потенційні суперники Гвоздика

Всесвітня боксерська рада заявила, що бій Баду Джек – Маркус Браун стане поєдинком за звання офіційного претендента на пояс WBC у напівважкій вазі, яким володіє українець Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО).

"Переможець бою Джек – Браун буде обов'язковим претендентом на зустріч із Гвоздиком", - йдеться в офіційній заяві WBC.

Таким чином, Гвоздик дізнався претендентів на свій перший захист після завоювання титулу чемпіона світу в бою проти Адоніса Стівенсона (29-2-1, 24 КО).

Бій Джек – Браун відбудеться 19 січня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand.

Також є інформація, що наступний бій українського чемпіона WBC у напівважкій вазі Олександра Гвоздика може бути об'єднавчим.

Промоутер володаря титулу WBO Елейдера Альвареса Іван Мішель повідомив, що в разі успішного захисту поясу в бою проти Сергія Ковальова, його підопічний з великою часткою ймовірності зустрінеться з українцем.

"Елайдер Альварес битиметься з Сергієм Ковальовим. Якщо він переможе, то ми з впевненістю можемо сказати, що наступний бій, найімовірніше, буде об'єднуючим з Олександром Гвоздиком. Це плани на 2019 рік. Як буде далі - подивимося", - сказав Мішель в ефірі телеканалу TVA Sports.

Усик змінив імідж у свій день народження

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) 17 січня святкує день народження. Боксеру виповнилося 32 роки.
На своїй сторінці в Instagram Усик поділився фотографією, де показав, як поголився налисо.

Зараз Усик знаходиться на Балі в Індонезії, а раніше відпочивав у Сингапурі.

Нагадаємо, Усик може провести наступний бій навесні в США.

Після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.