Екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров вийшов з Лук'янівського СІЗО під заставу в 100 млн грн. Заставу за нього внесла дружина і тесть.

"Я дуже вдячний родині, вони знайшли цю шалену суму. Але краще вже бути без вини притягнутим до відповідальності, я б краще перебував тут і доводив би свою невинність. Але зараз вже думаю, що так навіть краще, буде більше можливостей через спілкування зі ЗМІ, ще раз перевірити всю інформацію і швидко довести свою невинність", - цитує слова Насірова 112 канал.

Насиров не став пояснювати звідки його рідні взяли 100 млн. грн для застави. Відсторонений глава ДФС заявив, що електронний браслет йому вже наділи, проте показати його відмовився.

Насіров також заявив, що не збирається залишати країну після внесення застави, вын не вважає себе невинним і збирається доводити це в суді.

"Немає ніякої провини, все інкриміноване безпідставно. Я як не збирався їхати, так і не збираюся, я буду вдома. Зараз я їду додому", - заявив Насіров.

Як повідомляв сайт Знай.ua, екс-глава Державної фіскальної служби Роман Насіров зробив групове фото з сусідами до тюремній камері перед своїм звільненням під заставу.