Дружина колишнього глави Державної фіскальної служби Романа Насірова Катерина Глімбовського внесла за нього тільки 50 мільйонів гривень застави.

За решту поручився його тесть - Олександр Глімбовський, який володіє корпорацією "Альтіс-Холдинг". Його компанії виграли державні тендери на суму 3,39 мільярдів гривень після 2010 року.

Відповідну заяву зробив депутат Мустафа Найєм у Facebook.

Арешт автоматично замінився заставою. Насіров носитиме електричний браслет, що є гарантією з боку підозрюваного у виконанні своїх зобов'язань. Він буде зобов'язаний з'являтися на допити на першу вимогу, а також не залишати без особливого дозволу місто.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 16 березня дружина внесла за Насірова заставу на суму в 100 млн гривень. Він вже вийшов на свободу. Екс-глава ДФС подякував свою сім'ю за те, що вони знайшли "шалені гроші". Вищевказана застава повеселила українців. Вони нагадали в соцмережах, що Насіров розповідав про відсутність подібної суми.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще