Лист про зняття недоторканності з народного депутата України Володимира Парасюка підписали понад півтисячі поліцейських.

Про це повідомив глава ГУ НП Донецької області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

"16 березня 2017 року главку поліції Донецької області відбулися збори особового складу. Я розповів про події останніх днів, зокрема про ганебну поведінку деяких народних депутатів України, про напади Володимира Парасюка на поліцейських", написав Аброськін.

Передача відповідного документа територіальним підрозділам відбудеться 17 березня.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 14 березня відбулося зіткнення між Парасюком і правоохоронцями на блокпосту біля. Блокадників заявили, що копи отруїли нардепа газом і побили інших активістів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Аброськін відповів, що конфлікт почали блокадники, яких очолював Парасюк. За його версією, нардеп наїхав на одного з копів, побився і погрожував вирізати їх сім'ї.

Пропозицію про зняття недоторканності з Парасюка відправили в Генеральну прокуратуру 16 березня. Саме загрози і послужили для подібних дій. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков жорстко висловився про поведінку Парасюка. Він заявив, що нардеп перекрутив поняття про недоторканність.