Американські копи застрелили в спину українця в місті Шарлот.

Про це повідомляє "ТСН".

Сусідка розповіла, що чоловік вийшов з рушницею на вулицю і хотів себе вбити. При цьому для оточуючих він був не небезпечний.

"Вони його вбили, не дали йому жодного шансу! Вони намагаються сказати, що вистрілили йому в груди, але вони в спину йому стріляли", - заявила сусідка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вона охарактеризувала українця, як хорошого чоловіка, який був привітним і допомагав. За словами другого сусіда, загиблий був неврівноваженим і перестав приймати ліки, через що його стан погіршився.

"Він вийшов з дому з рушницею, далі приїхала поліція, побачила його, і якщо ти посилаєш зброю на них - це вже загроза для поліції. Вони діяли у відповідь, вживали силу і вбили його", - заявив очевидець.

Поліцейського, який стріляв в чоловіка, відсторонили від служби. За словами правоохоронців, це могло бути самогубство за допомогою копів, що є поширеним явищем в Америці.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", канадські копи застрелили неадекватного росіянина, коли оформляли порушення ПДР. Його хотіли перевірити на наркотики, на що він вилетів з авто з мисливським ножем з криками "Росіяни не здаються".