У п'ятницю, 17 березня, на українців чекає порівняно тепла та сонячна погода.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Так, вдень у Києві температура повітря досягне 6-8 градусів з позначкою "плюс", а вночі стовпчик термометра опуститься до 1 градусу тепла. Вітер північний зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. Без опадів.

У західній частині країни температура повітря вдень складе 7-10 градусів тепла, а вночі коливатиметься від -3 до 0 градусів. Вітер північно-західний зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

У східних областях України пройдуть невеликі дощі. Температура вночі коливатиметься в районі -1...3 градусів, удень - 6-9 градусів з позначкою "плюс". Вітер північний зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На півдні країни температура повітря вдень сягне 7-9 градусів тепла, вночі - 4 градусів. Вітер північний зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", синоптики попередили про підвищення рівня води на лівих притоках Дністра.