Про хлопця, який почав стрілянину в одному з французьких ліцеїв, з'явилися деякі подробиці.

Як повідомляє видання Monde, поліцейські з'ясували, що 17-річний підліток чимало захоплювався історіями про стрілянину і бійні в школах та університетах. Крім того, серед злочинців у нього навіть були так звані кумири: 17-річний Ділан Кліболд і 18-річний Ерік Харріс, які в 1999 році влаштували справжню бійню в школі міста Колумбіна.

Правоохоронці зазначили, що хлопець не дуже-то і намагався приховувати свої інтереси: всі його акаунти в соціальних мережах стилізовані і тематично продумані. Зокрема, Facebook і Twitter підлітка кишить збереженими відеороликами, що містять подробиці про інцидент в Колумбіні, а тому числі і пісню The Anatomy of a School Shooting: в ній репер Іл Білл розповідає про резонансний злочин з точки зору самих стрільців.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що вчора, 16 березня, по французькому місті Грасс 17-річний підліток відкрив вогонь в одному з ліцеїв. Крім гвинтівки у хлопчика виявили ще чимало зброї. Мінімум троє людей госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості.