У Запоріжжі затримали підозрюваного поліцейського, якого звинувачують у викраденні та вбивстві людини.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запоріжжя.

"Як установлено під час досудового розслідування, ще 22.12.2015 підозрюваний, використовуючи службове становище працівника правоохоронного органу, спільно з невстановленими особами, викрав з приміщення однієї з лікарень м. Запоріжжя потерпілого, після чого протиправно утримував його в автомобілі та задушив, а труп перевіз в лісосмугу біля с. Миколай-Поле Запорізького району", - йдеться у повідомлення прокурорів.

Зараз підполковник поліції перебуває під вартою, доки ведуться слідчі дії. Також правоохоронці шукають співучасників злочину.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua",у Голосіївському районі Києва 30-річний чоловік убив свою 71-річну матір і два місяці жив у квартирі з її трупом.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще