Екс-чемпіон світу в двох категоріях британець Девід Хей (28-3, 26 КО) після поразки від Тоні Беллью, планує повернутися в ринг вже до кінця поточного року, і не сумнівається в тому, що знову буде чемпіоном.

"Я перебуваю під наглядом кращих фахівців в світі, і якщо буде хоч найменша можливість повернутися в ринг, я це зроблю. Ми всі віримо, що це станеться до кінця 2017 року. Це буде фантастика. Всі бачили, як я хотів битися, поки був в бою", – повідомив Девід.

"Мене запитують, чи захочу я виступати, якщо пройду через все це. Так, захочу. Думаю, я це вже показав і довів. Можу лише вкотре повторити, що я знову буду чемпіоном світу в суперважкій вазі. Звичайно, час покаже, але я роблю все, що в моїх силах, щоб повернутися. Дякую всім за підтримку", – додав Хей.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью поділився секретами своєї підготовки до бою з Хеєм.