Екс-чемпіона світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) відмовився проводити реванш з екс-чемпіоном світу у восьми вагових категоріях, чемпіоном світу за версією WBA в напівсередній вазі Менні Пакьяо (61-7-2, 39 КО).
Про це розповів промоутер американця Леонард Эллербі. За його словами, у Мейвезера немає мотивації повертатися в ринг.
"Флойд зацікавлений у другому поєдинку з Менні Пак'яо. Хочете вірте, хочете ні, але гроші вирішують не все в цьому житті. Що ще потрібно зробити цій людині? У нього немає мотивації, немає бажання знову битися. Він живе кращим життям, подорожує, управляє своїми численними бізнесами і витрачає з працею зароблені гроші. У лютому Флойду виповнюється 42 роки і з нього вже досить", - заявив Эллерби.

Перший бій Мейвезер-Пак'яо відбувся 2 травня 2015 року, і завершився перемогою Мейвезера одноголосним рішенням суддів. На кону стояли титули WBA super, WBC та WBO.

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо (60-7-2, 39 КО) завершить кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, Пак'яо, який зараз займає посаду сенатора парламенту, розповів, що не планує балотуватися на пост президента Філіппін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще
"Після того як я вже став сенатором, не знаю, чи буду боротися за посаду президента. Хтось скаже, що хотів би цього, але це величезна відповідальність, і поки у мене немає планів балотуватися в президенти.
Я щасливий бути сенатором і служити своїй країні, і в той же час мати можливість продовжувати кар'єру боксера. На сьогоднішній день в мої плани входить продовжувати кар'єру, так як я можу це робити", - передає слова Пак'яо BoxingScene.
Термін Пак'яо на посту сенатора закінчується у 2022 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.