Вшанування лауреатів 21-ї програми

"ЛЮДИНА РОКУ-2016"

15 березня в одному з найпопулярніших і респектабельних ресторанів столиці "Альмондо" відбувся прийом на честь Лауреатів 21-ї загальнонаціональної програми "Людина року-2016". Ця подія традиційно є своєрідним "pre-party" щорічній урочистій церемонії.

Всі лауреати в національних номінаціях програми - особистості, які по гідності визнані кращими в різних сферах професійної діяльності за минулий рік.

В ході вшанування, в невимушеній і святковій обстановці лауреатам були вручені Почесні дипломи - високий знак відмінності за їх високі досягнення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Для української еліти і численних представників ЗМІ звучали музичні вітання від Поля Манондіза, Кирила Каплуновського, Наталки Карпи, гурту "АРМІЯ".

Сьогодні Програма "Людина року" - найважливіше явище суспільного життя, що сприяє формуванню нової еліти країни. У 2016 році програма відзначила свій 21-й рік - рік повного повноліття.

Імена переможців у кожній з 17-ти національних номінацій, а також імена володарів Міжнародних та Спеціальних премій будуть оголошені в Національній опері України 25 березня 2017 року під час 21-ї церемонії вручення премії "ЛЮДИНА РОКУ-2016".