Громадський фонд "Центр розвитку міжособистісних комунікацій", який патронує колишня дружина президента Росії Людмила Путіна, отримав від Москви 250 млн рублів. Відомо, що мер столиці Сергій Собянін підписав указ про фінансування ще у 2015 році.

За інформацією російських ЗМІ, фонд отримав по 62 млн рублів у цьому та минулому роках. Виділення коштів передбачено й на наступні два роки. Зазначається, що на ці гроші фонд повинен "створювати умови для ефективної комунікативної взаємодії у суспільстві".

Фонд є власником маєтку на Воздвиженці, 9, який орендує компанія Меридіан. Майже 100% акцій фірми належить організації Інтерьерсервіс Людмили Шкребньовою. Саме таке дівоче прізвище було у дружини президента Росії.

Також відомо, що фондом керує Артур Очеретний, можливий чоловік Людмили Путіної. у 2015 році фонд заробив 60 млн рублів.

Зазначимо, що Людмила Путіна була дружиною чинного президента Росії впродовж 30 років, з 1983 по 2013 роки.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв відпочиває на гірськолижному курорті, коли Путін розповідає про його хворобу.