Приватний літак, на борту якого перебував новачок "Кардіффа", аргентинський футболіст Еміліано Сала, вилетів з Франції і пропав з радарів, не долетівши до Англії.
За годину до очікуваного прибуття літак пропав з радарів над Ла-Маншем.
28-річний футболіст відправив голосове повідомлення в чат WhatsApp з літака перед зникненням.
"Зараз лечу на літаку, який, здається, ось-ось розвалиться, лечу в Кардіфф. Завтра все почнеться, вдень я приступлю до тренувань з новою командою. Подивимося, що вийде.
Як справи, брати і сестри, все в порядку? Якщо через півтори години від мене не буде новин, не знаю, пошлють вони кого-небудь на пошуки, адже знайти мене неможливо. Боже, як же страшно", - говорилося в повідомленні.

На пошуки літака відправлені два вертольоти та кілька пошукових кораблів. Поки немає інформації про успіхи пошукової операції. Швидше за все ніхто не вижив.
"Мені повідомили, що в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч елементів білого кольору, що плавають поруч з вигнутим шматком металу.
Нам надійшов дзвінок через сім хвилин після того, як зник зв'язок з літаком. Ми вели пошукові роботи до півночі, потім перервалися на відпочинок до ранку. У разі, якби літак впав на воду, то немає жодних шансів залишитися живим. Температура води не перевищує 11 градусів, людина без захисту в такій воді не може витримати більше години," - повідомив голова пошукової служби Джон Фітцджеральд.

Нагадаємо, раніше український футболіст, нападник "Альбасете" Роман Зозуля врятував життя своєму одноклубнику під час матчу чемпіонату Іспанії проти "Гранади".

У середині першого тайму форвард "Альбасете" Рен Манай зіткнувся з суперником і впав без свідомості. Зозуля вмить кинувся до одноклубника, і допоміг йому прийти до тями.
Роман Зозуля врятував життя одноклубнику
Роман Зозуля врятував життя одноклубнику
Пізніше Манай звернувся до Зозулі зі словами подяки: "Ти врятував мене".
Українець Зозуля виступає за "Альбасете" з 2017 року. Раніше він грав за київське "Динамо", "Дніпро" і "Бетіс".
Як раніше писав Знай.ua, київське "Динамо" потрапило у топ-20 кращих клубів за всю історію Кубка чемпіонів і Ліги чемпіонів.

ФК Динамо
ФК Динамо

Офіційний сайт УЄФА опублікував зведену турнірну таблицю Кубка чемпіонів і Ліги чемпіонів за 1955 - 2018 роки, в якому "Динамо" зайняв 12 місце.
Наголошується, що за всю історію змагань у них взяли участь 513 клубів і серед них - п'ять українських.
"Динамо" 35 разів брали участь у КЧ і ЛЧ, зіграли 231 матч і набрали 245 очок.
Крім "Динамо" в список потрапили "Шахтар" (31 місце), "Дніпро", "Металіст" і "Таврія".
Очолює список найкращих мадридський "Реал", другі - мюнхенська "Баварія", а замикає трійку лідерів "Барселона".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще