Бразильський боєць UFC Фабрісіо Вердум врятував життя 16-річному підлітку, який ледь не потонув. Вердум витяг його з води.
Про це розповів менеджер бійця Алі Абдель-Азіз, виклавши відео в Instagram.

"Мій брат Фабрісіо Вердум вчора врятував потопаючого 16-річного хлопця. Як я вже говорив, він один з найвеличніших людей на планеті", - написав Алі.
Вердум з дружиною відпочивав на пляжі, коли побачив потопаючих дітей. Прибув один рятувальник, тому Вердум вирішив йому допомогти.
"Пожежна машина зупинилася поруч з нами. Я сказав, що хочу допомогти, але моя дружина не була впевнена, бо це небезпечно. Але я побачив дві маленькі голови в морі, вони кричали: допоможіть. Вони були в 70 метрах від берега. Рятувальник схопив дошку, я роздягнувся і побіг за ним.
Я взяв помаранчевий поплавок, накинув його на груди і навіть трохи випередив рятувальника. Я сказав йому забрати дівчинку, яка більше кричала, а сам узяв хлопчика, який був без сил. Я поплив з ним до берега, там літній чоловік допоміг нам вийти з води", - розповів Вердум.
Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор вдруге став батьком.