Чемпіон світу за версіями WBC, WBA, IBF, IBO в середній вазі Геннадій Головкін (36-0, 33 КО) розповів про майбутній бій проти американця Даніеля Джейкобса (32-1, 29 КО), і показав, як готувався до поєдинку.

Головкін опублікував спеціальний ролик, в якому показав, як готувався до бою. Також у відео Головкін поділився очікуваннями від майбутнього бою, зазначивши, що серйозно налаштований на поєдинок, але не відчуває негативних емоцій по відношенню до суперника.

"Джейкобс – хороший боєць. Я це розумію. Це дуже серйозний бій для мене. Це бокс, це не гра, це бій. Я поважаю мого суперника. Я не хочу вбивати або знищувати Джейкобса. Це бокс, тільки бокс. Це великий бій і для нього, і для мене", – розповів Головкін.

Бій Головкін - Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. У цьому поєдинку 34-річний Головкін захищатиме свої чемпіонські пояси WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі від 30-річного Деніеля Джейкобса. Відзначимо, що в контракті на майбутній поєдинок відсутній пункт про обов'язковий реванш в разі перемоги Джейкобса.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За прогнозами букмекерів, явним фаворитом цього бою є Геннадій Головкін.

В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Головкін і Джейкобс пройдуть раннє зважування перед боєм.