Улюбленець Володимира Путіна, байкер на прізвисько Хірург (Олександр Залдостанов ) заявив, що відкриє проросійський мотоклуб в окупованому Донецьку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Лідер "Нічних вовків", вочевидь, не просто хоче "популяризувати" перегони. Він запевнив, що нібито займатиметься так званими інтеграційними процесами.

Слід відзначити, що таку ідею він подав Кремлю ще минулого року, пафосно оголосивши своїх байкерів безумовними авторитетами. Втім, такі гучні заяви стали підставою для того, щоб одразу кілька країн заборонили йому в'їзд на свої території.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що проросійські байкери приїхали в окупований Луганськ, де разом із так званим мером міста вшановувати "героїв "ЛНР" та навіть відкривали меморіали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще