Європейський парламент розгляне питання лібералізації візового режиму для громадян України на початку квітня.

Про це свідчить опублікований на сайті законодавчого органу ЄС порядок денний. Планується винести питання на голосування 6 квітня. Днем раніше євродепутати проведуть дебати в парламенті з українського питання.

Після голосування в Європарламенті, згідно з проектом законодавчої резолюції, Україну внесуть "до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги".

Раніше, на початку березня, комітет Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ остаточно затвердив безвіз для українських громадян. Рада ЄС остаточно затвердить візову лібералізацію Євросоюзу з Україною на засіданні 11 травня. Таким чином, в'їзні документи скасують в червні 2017 року.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Європарламент прийняв резолюцію, в якій зажадав від Кремля звільнити всіх українських політв'язнів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще