Не встиг відкритися передвиборний штаб опозиціонера Олексія Навального у Томську, як оголосили про закладено всередині бомбу, через що усіх з приміщення негайно евакуювали.

Про це повідомила прес-секретар Навального Кіра Ярмиш на своїй сторінці в Твіттер.

"Прийшов підполковник поліції, каже - бомба у будівлі, усім залишити зал. Волонтери кричать та свистять", - підписала жінка фото з місця подій.

Прихильники опозиціонера змушені були продовжити зібрання на вулиці.

"Продовжуємо на вулиці", - написала згодом Ярмиш.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, напередодні відкриття штабу, співробітники не могли потрапити до приміщення, вони повідомили, що двері були заблоковані, їх залили монтажною піною. Також постраждали автомобілі активістів, їх облили фарбою, а монтажною піною задули вихлопні труби. Даним фактом займається поліція.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", російський політик Олексій Навальний подав заявку на мітинг, спрямований проти "таємної імперії" прем'єр-міністра країни Дмитра Медведєва.