Держсекретар США Рекс Тіллерсон прибув із робочим візитом до столиці Південної Кореї, Сеулу, де заявив про можливість військових дій проти КНДР.

За інформацією CNN, Тіллерсон не виключає можливості конфлікту із Північною Кореєю, якщо Кім Чен Ин погрожуватиме військам Південної Кореї або США. Він також зазначив, що політика "стратегічного терпіння" Вашингтону по відношенню до Пхеньяну закінчилась.

"У нас є варіант, якщо програма озброєнь КНДР досягне настільки загрозливого рівня, що вимагатиме від нас військових дій", - заявив Тіллерсон, додавши, що США не хоче доводити справу до військового конфлікту.

Держсекретар США також попросив Китай ввести санкції проти КНДР і закликав не вживати заходів на розміщення у Південній Кореї протиракетної системи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Північній Кореї назвали винними у вбивстві брата Кім Чен Ина спецслужби США та Південної Кореї.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще