У 2017 році українцям більше не варто чекати підвищення розміру заробітних плат в країні.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час виступу в парламентському залі Верховної Ради, передає телеканал "112 Україна". Він сказав, що це питання безпосередньо залежить від економіки країни.

"Інші дії в 2017 році з питань заробітної плати зробити дуже і дуже важко, з огляду на економіку. У 2018 року будемо робити наступні кроки для того, щоб підвищувати соціальні стандарти. Не передбачається підвищення заробітних плат в 2017 році більше крім того, що вже зроблено" , - пояснив глава уряду.

З початком 2017 року в Україні зросла мінімальна зарплату в вдвічі. Тепер вона складає 3200 гривень. При цьому в бюджеті на поточний рік закладено підвищення соціальних стандартів на 10%.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Кабміні заявили, що вартість газу в Україні можна знизити, але спочатку необхідно провести ряд реформ і створити ринок "блакитного палива" в країні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще