Низку відомих російських гравців можуть відлучити від футболу. За словами джерела у ФІФА, вони потрапили в список професора Річарда Макларена, який займається допінгом у спорті.

Так, серед гравців, чиї допінг-проби зацікавили комісію WADA, виявилися 30-річний воротар ЦСКА Ігор Акінфєєв, 30-річний півзахисник Спартака Денис Глушаков, 33-річний півзахисник Зеніту Юрій Жирков і 32-річний півзахисник Локомотива Ігор Денисов. Раніше WADA запросило копії протоколів допінг-проб Олександра Кокоріна та Романа Широкова.

Джерело в РУСАДА також підтвердив потрапляння усіх цих футболістів у список канадського професора Річарда Макларена, повідомляють російські ЗМІ.

— Дійсно, ми вже направили в WADA запитувані копії протоколів допінг-проб російських футболістів, — повідомило джерело в РУСАДА. — За нашими даними, Акінфєєв потрапив під номером A0016, а Юрій Жирков в списку Макларена значиться під номером А0997.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що сестра Ракицького намагалася "зірвати" тренування Шахтаря.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще