СБУ перевірить виступ матері співачки Світлани Лободи на російському телебаченні.

Про це повідомив голова Служби безпеки Василь Грицак.

"Я не бачив цю передачу, взагалі не встигаю дивитися телевізор. Але скажу одне, що про цю історію мені відомо, я доручив перевірити, що ж було на цій передачі, які там були конкретні факти. Ми не можемо судити людину за якісь наміри. Мають бути конкретні факти, це або висловлювання, або дії. В залежності від того буде прийняте Службою безпекою відповідне рішення", - цитує Грицака ТСН.

СБУ взяла 5 днів на оцінку дій Лободи. Речник СБУ також не виключає, що для повного аналізу дій депутата Ірпінської міської ради Наталії Василівної Лободи підключать юристів. Ті проведуть юридичну експертизу російського шоу. А ця експертиза триватиме не менше місяця.

Як повідомляв сайт Знай.ua, депутат Ірпінської міської ради від партії "Нові обличчя" Наталія Лобода, яка є матір'ю співачки Світлани Лободи, відвідала в Росії передачу "Пусть говорят" із телеведучим Андрієм Малаховим.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Учасники громадської організації "Територіальна громада міста Ірпінь" закликають СБУ розслідувати справу про поїздку народного депутата на територію країни-окупанта.

В ефірі російського ток-шоу "Пусть говорят", присвяченого творчості Світлани Лободи, Лоліта звернулась до українців українською мовою, а Басков закликав "братські народи" до примирення.

Лоліта звернулася до українців, а Басков закликав до примирення

В ефірі російського ток-шоу "Пусть говорят", присвяченого Світлані Лободі, Лоліта звернулася до українців, а Басков закликав "братські народи" до примирення... Детальніше читайте тут: https://tsn.ua/glamur/oda-lobodi-na-rosiyskomu-tb-lolita-zastupilasya-za-spivachku-ukrayinskoyu-a-baskov-zgadav-bratni-narodi-896080.html

Posted by ТСН on Tuesday, 14 March 2017