Колишній укрїнський президент-втікач Віктор Янукович сплачує за оренду будинку, в якому, за словами адвокатів, проживає в російському місті Ростов-на-Дону, 100 тисяч рублів на місяць.

Саме така сума зазначена в реєстрі російської нерухомості, а також в договорі між Януковичем і орендодавцем, копії яких опинилися в розпорядженні видання "Українська правда".

Площа будинку, який орендує Янукович, становить згідно з реєстром 490,1 кв. м. Будинок має три поверхи, а також один підземний поверх. Кадастрова вартість станом на 18 серпня 2012 року становила понад 22 млн рублів.

Адвокат Віталій Сердюк, який представляє інтереси Януковича, сказав, що екс-президент укладав відповідні договори про оренду цього будинку ще з 2014 року. Однак журналістам передали лише копії договорів за 2015, 2016 і 2017 роки. Адвокати Януковича стверджують, що ці договори були передані і в ГПУ.

Орендодавцем виступає громадянин Росії Сергій Гончаров, який разом з дружиною Іриною та 32-річним сином Михайлом прописані в будинку за адресою вул. Єременко, 81В.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нещодавно російський пропагандистський канал Лайф відвідував котеджне містечко, де Янукович знімає будинок. Всередину журналістів не пустили.

Як повідомляв сайт Знай.ua, бізнес "родини" Януковича процвітає в Україні.