Футбольний клуб Сталь залишився без головного тренера Леоніда Кучука і великої групи провідних виконавців. Були навіть побоювання, що клуб з Кам'янського не братиме участі в наступному розіграші Прем'єр-ліги. Яка наразі ситуація з майбутнім сталеварів, розказав президент УПЛ Володимир Генінсон.

- Ми постійно спілкуємося з менеджментом Сталі, і наскільки мені відомо, вони вже почали свою підготовку, бюджет складено, є підтвердження, що команда буде грати.

Більш того, є усне підтвердження від президента клубу, що вони будуть грати до кінця сезону і таким чином побудований бюджет.

Ви ж бачили, що вони зараз роблять упор на молодих гравців, тобто зняли з себе найбільшу витратну частину - зарплатну. Тому, я думаю, що вони будуть грати і дограють до кінця сезону, - цитує Генінсона Xsport.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, футбольний клуб Сталь призначив нового головного тренера.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще