Бразильському арбітру Камілу Еустакіо де Соуза загрожує два роки відсторонений від суддівства через інцидент під час матчу. Рефері, який поєднує суддівство з роботою в поліції, в матчі аматорської футбольної ліги в місті Пассош взявся за зброю після того, як один з гравців гостро відреагував на призначення арбітром пенальті і, імовірно, його вдарив.

Де Соуза побіг на лавку, щоб дістати зі свого рюкзака пістолет і наручники. Побачивши це, футболіст-хуліган дав дьору в роздягальню.

- Мої дії не були надмірними. Я відповідав за гру і контролював ситуацію. Я прийняв рішення діяти в якості поліцейського і заарештувати громадянина, який на мене напав. Я взяв наручники, щоб всі могли бачити, що я не збираюся використовувати агресію, а тільки планую взяти гравця під варту, - цитує Де Соузу The Mirror.

До вашої уваги відео ситуації.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Реал хоче поставити крапку в ситуації з Роналду.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще