Іспанська Барселона та новий керманич клубу Еренсто Вальверде у літнє міжсезоння прагнуть оновити середню ланку команди.

У європейських ЗМІ постійно з’являються чутки щодо того, що іспанський гігант зацікавлений у послугах італійського півзахисника французького ПСЖ – Марко Верратті. Також повідомлялось, що зірковий півзахисник вже домовився з Барселоною про умови особистого контракту, проте керівництво парижан відмовляється відпускати свого лідера.

Таким чином Барселона змінює трансферні цілі. За інформацією видання Sport.es, іспанці зацікавились у придбанні Андера Еррери з Манчестер Юнайтед та Ріяда Мареза з Лестера.

Нещодавно з’явилась інформація, що зірка Лестеру втомився чекати пропозиції від Барселони і погодився на перехід до лондонського Арсеналу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Барселона планує придбати зірку Ювентусу.

Фото Getty Images