Київське Динамо зацікавилось 18-річним гравцем румунського Ботошані – Олімпіу Морутаном. Зі слів президента клубу до атакувального півзахисника інтерес проявляє і румунський Стяуа.

- В нас вже була розмова зі Стяуа. Вони запропонували 700 тисяч євро. Але за такі гроші він піти від нас не може. Динамо запропонувало дуже хорошу суму, але я не знаю поки, наскільки серйозний їх інтерес. Мабуть, клуби з пострадянського простору можуть дозволити собі платити великі гроші за гравців, - цитує функціонера видання Prosport.ro.

Агент футболіста також підтвердив зацікавленість Динамо, але відзначив, що гравець віддає перевагу переходу до Стяуа.

-Ботошані хоче продати Морутана в Динамо. Переговори з представниками київського клубу ведуться. Однак Олімпіу хоче в Стяуа, – відзначив агент футболіста.

Додамо, що 18-річний Олімпіу Морутан у минулому сезоні зіграв у чемпіонаті Румунії 19 матчів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також до вашої уваги нарізка ігрових моментів за участі молодого півзахисника:

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що українським нападником Динамо цікавиться французький середняк.