Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO мексиканець Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО) і екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) проведуть третій бій.
Про це повідомив промоутер Альвареса Оскар де ла Хойя.
"Немає ніяких сумнівів, що третій поєдинок між Альваресом і Головкіним відбудеться. Сауль хоче битися з найкращими, і я можу вас запевнити, що в третій раз він його нокаутує.
Я задав собі питання, як мені зробити бій Канело з Деніелом Джейкобсом. В результаті я опублікував в Twitter пост, в якому анонсував початок переговорів з командою GGG про трилогію, і на наступний день промоутер Едді Хірн з Matchroom Boxing зателефонував президенту Golden Boy Promotions Еріку Гомесу і запропонував битися з "Диво-людиною". Мій план спрацював, і тепер ми маємо один з найкращих поєдинків у середній вазі за останні роки", - цитує слова Оскара BoxinScene.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, 15 грудня 2018 року на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі між Роккі Філдінгом і Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.