Українка Анжеліка Терлюга завоювала золото на змаганнях Karate1 Premier League у Парижі, Франція.
Терлюга стала найкращою у ваговій категорії до 55 кг, перемігши у фіналі полячку Дороту Банашчик з рахунком 4:0.
На шляху до фіналу Терлюга перемогла представниць Естонії (3:0), США (5:3) і Японії (6:0). Японку Фуміко Ішихай українка пройшла за додатковими показниками (0:0).
Ще один українець - Станіслав Горуна - виграв бронзову медаль Karate1 Premier League.

Анжеліка Терлюга і Станіслав Горуна
Анжеліка Терлюга і Станіслав Горуна

У півфіналі Горуна програв переможцю турніру японцеві Кену Нишимуре з рахунком 0:3. Горуна по ходу турніру виграв у представників Росії (3:0), Сербії (2:1) і Нідерландів (2:2).

Успіх українських дзюдоїстів

В ізраїльському Тель-Авіві стартував етап Світового туру з дзюдо.

У змаганні взяли участь українські дзюдоїсти - Марина Черняк і Богдан Отрут.

Українка завоювала срібну медаль у категорії до 48 кг. На шляху у фінал Черняк перемогла росіянку Дар'ю Пичкалеву, представницю Ізраїлю Ноу Миншкер і угорську дзюдоїстку Єву Черновски. На жаль, у фінальній сутичці українка програла ізраїльтянці Ширше Ришони.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Українець Богдан Отрут також став володарем срібної медалі. Отрут виступив у ваговій категорії до 66 кг. Дзюдоїст виявився сильнішим Руслана Турсуналиева з Киргизстану, ізраїльтянина Барухи Шмайлова з Ізраїлю і узбека Сардоры Нуриллаева. У фіналі Богдан не зміг перемогти італійця Мануеля Ломбардо.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіонка у стрибках у висоту, 17-річна Ярослава Магучих завоювала срібну медаль на змаганнях у Густопечі, Чехія.