Український плавець Михайло Романчук знову здобув перемогу.

22-річний спортсмен став переможцем турніру Euro Meet у Люксембурзі, повідомляє charivne.info.

Михайло Романчук здолав 400 метрів вільним стилем за 3:48.68 хв. Результат став рекордом змагань.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нині рівнянин є одним із топових спортсменів світу. Наприкінці 2018 він здобув чемпіонство Світу на "короткій" воді. Окрім цього, у нашого спортсмена є і колекція нагород із чемпіонатів Європи.

Успіх українських дзюдоїстів

В ізраїльському Тель-Авіві стартував етап Світового туру з дзюдо.

У змаганні взяли участь українські дзюдоїсти - Марина Черняк і Богдан Отрут.

Українка завоювала срібну медаль у категорії до 48 кг. На шляху у фінал Черняк перемогла росіянку Дар'ю Пичкалеву, представницю Ізраїлю Ноу Миншкер і угорську дзюдоїстку Єву Черновски. На жаль, у фінальній сутичці українка програла ізраїльтянці Ширше Ришони.

Українець Богдан Отрут також став володарем срібної медалі. Отрут виступив у ваговій категорії до 66 кг. Дзюдоїст виявився сильнішим Руслана Турсуналиева з Киргизстану, ізраїльтянина Барухи Шмайлова з Ізраїлю і узбека Сардоры Нуриллаева. У фіналі Богдан не зміг перемогти італійця Мануеля Ломбардо.

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіонка у стрибках у висоту, 17-річна Ярослава Магучих завоювала срібну медаль на змаганнях у Густопечі, Чехія.