Російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко програв бій нокаутом проти американського бійця Райана Бейдера на турнірі Bellator 214.

35-річний Бейдер нокаутував 42-річного Ємельяненка за 35 секунд. Таким чином, американець став чемпіоном Bellator в двох вагових категоріях: напівважкій і важкій вазі.

Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру
Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Найобразливіші поразки в кар'єрі Федора Ємельяненка:
Федір Ємельяненко – Фабрисіу Вердум, 26 червня 2010
До цього поєдинку Ємельяненко не програвав більше 10 років, і на бій з Вердумом виходив беззаперечним фаворитом. Федір з самого початку бою атакував серіями ударів, і збив суперника з ніг, але Вердум зміг захопити його руку і успішно провів задушливий прийом "трикутник".
Федір Ємельяненко - Антоніу Сілва, 12 лютого 2011
Більшість спортивних експертів називали Ємельяненка фаворитом цього бою, але він зазнав другої поразки поспіль.

У першому раунді Сілва розбив росіянину ніс, але він продовжував бій. Федір спробував провести задушливий прийом "гільйотина", але бразилець успішно захищався. У другому раунді Сілва перевів бій у партер, зайняв домінуючу позицію, з якої обрушив на Федора шквал важких ударів. Після цього раунду лікарі прийняли рішення зупинити бій: у Ємельяненка утворилася велика гематома правого ока.
Після цього бою Ємельяненко заявив, що йому, можливо, пора піти зі спорту.
Федір Ємельяненко - Ден Хендерсон, 30 липня 2011
У цьому бою росіянин зазнав третьої поразки поспіль.
Бійці почали поєдинок з обопільного розміну ударами, в результаті чого у Федора відкрилася січка в районі правого ока. Тим не менше, він зумів звалити суперника на канвас, але упустив ініціативу і, пропустивши декілька ударів, впав обличчям на настил октагона. Після цього рефері зупинив бій, хоча Ємельяненко відразу ж заявив, що поєдинок зупинили занадто рано.

Федір Ємельяненко – Метт Митріон, 4 червня 2017
Бій з Митріоном став для Ємельяненка дебютним у Bellator, і закінчився вже в першому раунді.
Митріон і Ємельяненко пішли удар на удар, влаштувавши обопільний нокдаун, але американець зумів швидше встати, і добив лежачого на спині Федора.

Як раніше писав Знай.ua, шоу UFC назвали найкращими серед усіх видів спорту.