Матч між каталонськими командами був ознаменований неоднозначним епізодом.

Голкіпер ФК Манллей (провінція Барселона) Іван Гонсалес став головною дійовою особою матчу іспанської Терсери проти Сент Кугат (провінція Барселона). Його вчинок став однією з топ-подій вікенду в Іспанії.

На заключній хвилині зустрічі за рахунку 1:0 на користь суперника Гонсалес підключився на розіграш стандарту і зумів забити гол, зрівнявши рахунок у матчі. Радості воротаря і його партнерів не було меж, поки арбітр не вирішив скасувати взяття воріт через порушення правил. На думку рефері, Гонсалес забив гол рукою.

Це настільки розлютило воротаря, що він дав арбітру стусана.

"Ми засуджуємо інцидент, що трапився в поєдинку проти Сент Кугат. Це повністю суперечить цінностям нашого клубу. ФК Манллей застосує всі необхідні заходи", – йдеться в офіційній заяві клубу.

Санкції для Реус Депортіу

Через борги перед гравцями клуб іспанської Сегунди "Реус Депортіу" виключений з професійних змагань на тривалий термін.

Каталонський клуб відсторонений від змагань на 3 роки, повідомляє офіційний сайт Ла Ліги.

Причиною дискваліфікації "Реус Депортіу" стали серйозні борги перед футболістами. Також клуб оштрафували на 250 тисяч євро. Протягом найближчих 15 днів клуб з Таррагони може подати апеляцію.

Нещодавно "Механічний фундук" (прізвисько команди) був придбаний американськими інвесторами, які пообіцяли побудувати сучасний стадіон на 18 тисяч місць.

Реус Депортіу сезон 2018/19 проводить в Сегунді, де змагається, зокрема, з клубами українських легіонерів – Малагою, Альбасете і Луго. В активі клубу 21 очко і 20-е місце в турнірній таблиці. У своїй історії Реус жодного разу не грав у Прімері.

50-й гол головою Серхіо Рамоса

Мадридський Реал у матчі 21-го туру Ла Ліги Іспанії переміг в Барселоні Еспаньйол з рахунком 2:4. У цій зустрічі черговим голом відзначився захисник "галактікос" Серхіо Рамос.

За інформацією статистичного порталу OptaJose, 32-річний іспанець забив 50-й гол ударом головою у складі мадридців. Всього на рахунку Рамоса 83 голи за Реал.

це був 595-й матч у футболці Королівського клубу.

Перемога Ювентуса в Римі

Зоряний португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду приніс своїй команді перемогу над "Лаціо" в чемпіонаті Італії.
Роналду реалізував пенальті на 88-й хвилині матчу. В результаті "Ювентус" здобув перемогу над "Лаціо" з рахунком 2:1.
Ця перемога стала для "Ювентуса" третьою поспіль у матчах Серії А.
Лаціо - Ювентус 1:2
Голи: Джан, 59 (у свої ворота) - Канселу, 74, Роналду, 88 (з пенальті)
Лаціо: Стракоша - Баштуш (Нету, 90), Уоллас, Раду - Пароло, Луїс Альберто (Беріша, 81), Лейва, Милинкович-Савич, Лулич - Корреа, Іммобіле (Кайседо, 83)
Ювентус: Щесни - Де Шильо, Бонуччі (К'єлліні, 41), Ругані, Алекс Сандро - Джан, Бентанкур, Матюіді (Бернардескі, 60) - Дуглас Коста (Канселу, 70), Дібала, Роналду
У наступному турі "Ювентус" вдома зіграє з "Пармою". Матч відбудеться 2 лютого.

Нагадаємо, італійський "Ювентус" встановив унікальний рекорд.

Вперше за 88 років туринський клуб виграв усі сім матчів на старті сезону-2018/19 – шість в Серії А і ще один – в Лізі чемпіонів.

Вперше таке трапилося в сезоні-1930/31.

Зараз туринці утримують першу сходинку таблиці Серії А з 18 очками, випереджаючи "Наполі" на три очки.

Перші голи Роналду за Ювентус

У матчі 4-го туру італійської Серії А португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду нарешті перервав свою серію без забитих м'ячів, яка тривала 320 хвилин.

У домашній грі проти Сассуоло зірковий португалець відкрив рахунок у матчі на 50-й хвилині після сумбуру у штрафному майданчику гостей. Роналду вміло підставив ногу і це принесло свої плоди.

А потім на 65-й хвилині Кріштіану забив вже у фірмовому стилі після пасу партнера по команді.

За Сассуоло гол престижу забив на 90-й хвилині сенегальський форвард Кума Бабакар.

У підсумку "Ювентус" переміг з рахунком 2:1, а Роналду став героєм матчу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Ювентус" випустить свою криптовалюту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду готується до весілля.