Захисник збірної України Ярослав Ракицький перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт". Зазначимо, що за донецький клуб Ракицький виступав 16 років.

Ультрас "Шахтаря" відразу відреагували на цю новину. Вони заявили, що не схвалюють такий вибір футболіста, але подякували йому за речі для АТО. Про це ультрас написали на сторінці в Twitter 29 січня.
"Рак, вибір не схвалюємо. Але за приціли, оптику, спальники та інші дякуємо", – йдеться у повідомленні.
Зазначимо, що пізніше це повідомлення було видалено зі сторінки "кротів" в Twitter.

Це повідомлення було видалено зі сторінки "кротів" в Twitter
Це повідомлення було видалено зі сторінки "кротів" в Twitter

Таким чином фанати донецького "Шахтаря" натякнули на те, що Ракицький допомагав українським військовим, які перебувають у зоні бойових дій на окупованому Донбасі.
Як раніше писав Знай.ua, вартість трансферу Ракицького не називається, проте, за чутками, вона склала приблизно 12 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Українцям за кордоном приготуватись? Соціальну допомогу доведеться повернути
Показати ще

Ракицький приступить до тренувань із "Зенітом" на зборі в іспанському Аліканте, який пройде з 1 по 10 лютого.

За Шахтар Ракицький виступав з серпня 2009 року. За "гірників" Ярослав провів 326 матчів і забив 14 голів. З Шахтарем уродженець Дніпропетровщини 7 разів ставав чемпіоном України і ще 6 разів вигравав Кубок України.

Також на рахунку Ракицького 54 матчі і 4 голи за збірну України, з якою центральний дефендер брав участь у чемпіонатах Європи 2012 та 2016 років.

Данило Сікан
Данило Сікан
Як повідомляється на офіційному сайті клубу, контракт розрахований на три роки.
В поточному сезоні Сікан виступав переважно в чемпіонаті U19 (10 матчів, 5 голів). Гравець збірної України U19. 12 серпня 2018 року дебютував за першу команду "Карпат" у поєдинку Прем'єр-ліги з "Зорею".
Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.