Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.
Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова.
За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.
Батько Хабіба Абдулманап Нурмагомедов прокоментував цю новину, зазначивши, що сам піде до Іразієва, щоб в усьому розібратися.
"Скажу вам відверто: неприємно чути таке. Як можна ходити один-одного в гості й таке? По приїзду додому сам піду до Ельдара, решта неправильно і неприпустимо. Найкращі у своїх жанрах, ваш приклад заразливий і непристойний. Не повторюйте дурниці юнацькі", - заявив Абдулманап Нурмагомедов.
Через декілька днів сам шоумен записав відеозвернення, де повідомив, що у нього все нормально, і немає причин для тривоги.
"Я дивлюся, мене вже поховали. Дуже багато дзвінків, переживають люди, знайомі, незнайомі. Не встигаю відповісти, але це дуже зворушує мене. Насправді у мене все нормально, все добре. Немає причин для тривоги.
Єдине, що засмучує мене - це те, що в інтернеті розгорнулася якась каша, і я став мимовільним її ініціатором, люди в коментарях ображають один одного. Хотів попросити всіх трохи збити градус напруги. Все йде своєю чергою, все відмінно. Всім добра", - сказав Іразієв.

Як раніше писав Знай.ua, Хабіб Нурмагомедов відмовився від $15 млн. за реванш з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4).

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.