Британський тенісист, екс-перша ракетка світу Енді Маррей був прооперований в Лондоні. Маррей переніс складну операцію на тазостегновому суглобі: йому замінили суглоб на штучний.
Про це 31-річний спортмен розповів на своїй сторінці в Instagram. За його словами, тепер у нього металічне стегно.
"У понеділок вранці в Лондоні я переніс операцію на тазостегновому суглобі. Зараз відчуваю себе трохи втомленим, але сподіваюся, що це покладе кінець всьому болю. Тепер у мене металеве стегно", - написав Маррей в Instagram.

За словами Маррея, він змушений завершити кар'єру через травму стегна. При цьому спортсмен не зміг стримати сліз.

"Я відчуваю сильний біль протягом 20 місяців. Я перепробував все, щоб моє стегно стало краще. Це не допомогло. Я відчуваю себе краще, ніж півроку тому, але болі все ще сильні. Це важко. Я збираюся грати в Австралії. Я все ще можу грати, але не на тому рівні, на якому я б хотів грати. Біль дуже сильний, а я не хочу так грати.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У грудні я розмовляв зі своєю командою і повідомив, що не можу більше продовжувати. Я сказав, що спробую дотерпіти до Вімблдону. Там я б хотів завершити кар'єру, але я не впевнений, що зможу це зробити. Я не впевнений, що зможу терпіти біль ще чотири або п'ять місяців", - сказав Маррей.

Енді Маррей
Енді Маррей

Як раніше писав Знай.ua, серб Новак Джокович став чемпіоном Відкритого чемпіонату Австралії Australian Open-2019, обігравши у фіналі іспанця Рафаеля Надаля.

Зазначимо, що це сьомий титул Джоковича на Australian Open.

Новак Джокович переграв Рафаеля Надаля в трьох сетах з розгромним рахунком 6:3, 6:2, 6:3. Джокович повністю контролював хід гри, і постійно змушував суперника помилятися.

Після перемоги Новак Джокович подякував супернику, та зізнався, що це був непростий матч.