Колишній футболіст київського ФК "Динамо" Олександр Алієв знову побив колишню дружину Тетяну, про що жінка повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Як написала Алієва: "Я живу в цьому вже три роки. Три роки суцільного стресу і постійної загрози життю. Неповних 7 ранку. Напередодні були заспокійливі, без яких вже не можу заснути. Батько моїх дітей прийшов додому з чергової п'янки. Я майже не розумію, що відбувається. Тільки лайку та розуміння, що потрібно бігти. І інтуїція не підвела. Після зйомки цього відео мене бив батько моїх дітей так, що поламав ліжко. Експертиза визначила струс мозку середньої тяжкості. Діти під час цієї сцени прокинулися в сусідній кімнаті і плакали". Як заявила жінка, вони з колишнім чоловіком вирішили жити мирно заради своїх дітей і домовилися про мирову.

Потерпіла зазначила: "Саме тому я опинилася в своєму ліжку в цей злощасний ранок. До цього ми з дітьми поневірялися по друзям, а Алієв жив у великій квартирі. P. S. Послухайте, як веде себе батько дітей і педагог, який навчає хлопчиків у спортивній школі. Ви довіряєте психопату своїх дітей. Це відео знято з метою шантажувати мене, щоб я відмовилася від аліментів. Мені приховувати нічого". Також Алієва виклала в мережу листування з екс-чоловіком, а також кадри, якими він її шантажує.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український футболіст Ярослав Ракицький перейшов у російський "Зеніт" з донецького "Шахтаря", за який він виступав протягом останніх 16 років. Ультрас "Шахтаря" заявили, що вибір футболіста не схвалюють, але при цьому висловили подяку за передані для бійців АТО речі.

Як повідомляв портал "Знай.иа": під час футбольного матчу між каталонськими командами воротар підключився до гри своєї команди і навіть зумів забити гол, однак радість тривала недовго – арбітр не зарахував взяття воріт. В помсту воротар просто дав судді стусана.

ТакожЗнай.иа" писав, що 17-річний воротар юнацької команди Аякса допоміг здобути перемогу своїй команді в доданий суддею час.

Я в этом живу уже три года. Три года сплошного стресса и постоянной угрозы жизни. Неполных 7 утра. Накануне были успокоительные, без которых уже не могу заснуть. Отец моих детей пришел домой с очередной пьянки. Я почти не понимаю, что происходит. Только ругань и понимание, что нужно бежать. И интуиция не подвела. После съемки этого видео меня бил отец моих детей так, что поломал кровать. Экспертиза определила сотрясение мозга средней тяжести. Дети во время этой сцены проснулись в соседней комнате и плакали. А ведь мы договорились о мировой и решили ради детей жить мирно! Именно поэтому я оказалась в своей постели в это злощастное утро. До этого мы с детьми скитались по друзьям, а Алиев жил ОДИН в большой квартире. Снова поверила, что сможем развестись как люди и быть родителями. Но нет. Чуда не случилось. P.S. Послушайте, как ведет себя отец детей и педагог, который учит мальчиков в спортивной школе. Вы доверяете психопату своих детей. Это видео снято с целью шантажировать меня, чтобы я отказалась от алиментов. Мне скрывать нечего. Шантаж-дело подлецов, Саша..

Geplaatst door Tatyana Alieva op Zaterdag 26 januari 2019

Відео містить ненормативну лексику!