Дочка Джерома Барсона, який загинув в аварії за участю екс-першої ракетки світу Вінус Вільямс, подала в суд на тенісистку.

Як повідомляє New York TImes, дочка загиблого стверджує, що саме дії Вільямс привели до смерті її батька. Причиною аварії стало те, що Вільямс проїхала на червоне світло через перехрестя.

Сама тенісистка публічно висловилася з приводу події на своїй сторінці в Facebook: "Я спустошена і вбита горем через цю подію. Мої щирі співчуття рідним і друзям Джерома Барсона. Я не припиняю думати про нього і молитися за нього".

Відзначимо, що тенісистка незабаром повинна стартувати на Вімблдоні-2017, а тренер американки Девід Вітт розповів, що Вільямс не планує відмовлятися від участі в турнірі: "Їй важко, але вона намагається зберігати позитивний настрій і не заглядати далі одного дня. Вона хоче зосередитися на тенісі".

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що відома тенісистка стала винуватицею ДТП, в якому загинула людина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фото: Getty Images