Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв переніс третю операцію на гомілкостопі. Зараз він знаходиться в лікарні в Ізраїлі.
Як повідомив сам спортмен, йому зробили операцію на лівій нозі.
"Вже стало традицією кожен січень лягати на хірургічний стіл чи це збіг? Що думаєте? Це вже третя операція на лівому гомілкостопі", - написав Верняєв на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Верняєв зізнався, що минулий сезон був для нього дуже важким.

"Цей сезон видався як ніколи важким, але в той же час цікавим і емоційним. Після операції в такий короткий термін повернутися було нелегко, ризиковано, навіть страшно, але цікаво. Всі були здивовані тим, що я повністю пройшов багатоборство на чемпіонаті світу. Повертатися на килим завжди круто! Я дуже радий!
Якщо чесно, їхав на цю світову першість як перший раз, відчував якісь дитячі емоції: радість та щастя. Процес відновлення ми, звичайно, прискорювали. Зазвичай, лише через рік після операції можна починати тренуватися, а я вже через 8 місяців виступав на змаганнях, а через 9 - виступив в багатоборстві на чемпіонаті світу.

Олег Верняєв
Олег Верняєв

Слава Богу, все вийшло. Головна мета на чемпіонаті світу була команда, а саме відібратися в ТОП-24, щоб боротися за путівку на Олімпіаду в Токіо - 2020.
Мета на наступний сезон у нас одна - зібрати таку команду, яка зможе боротися за медалі на Олімпійських іграх. Для цього нам потрібні 4 сильних багатоборця. На даний момент це я, Петя Пахнюк, Влад Грико і Женя Юденков, який зараз відновлюється після травми", - розповів Верняєв.

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще