Голову ЦВК Михайла Охендовського оголосили потерпілим у кримінальному провадженні щодо дій детективів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) щодо нього.

Про це заявила Лариса Сарган прес-секретар генерального прокурора України Юрія Луценка.

"17 лютого 2017 року Охендовський подав заяву про притягнення його як потерпілого, за результатами розгляду якої 20 лютого слідчий ухвалив постанову про відмову у визнанні його потерпілим.
Проте 2 березня 2017 року слідчий суддя Печерського райсуду зазначену постанову скасував і зобов'язав слідчого невідкладно вручити Охендовському повідомлення про процесуальні права і обов'язки потерпілого", цитує слова Лариси Сарган "Інтерфакс-Україна".

У зв'язку із цим, за її словами, 16 березня 2017 року Охендовського викликали до Генпрокуратури для вручення вищезгаданого повідомлення.

"Досудове розслідування триває", - додала Сарган.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше суд також відмовився відсторонити від посади Охендовського.

Як повідомляв сайт Знай.ua, главу ЦВК Михайла Охендовського підозрюють у хабарництві.